Termeni și condiții

Bine ati venit pe sungatevogue.ro!

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile inainte de a utiliza acest site pentru a plasa o comanda.

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Site-ul www.sungatevogue.ro este proprietatea SC SUNGATE VOGUE SRL, inregistrata in BUCURESTI, Sectorul 2, strada ARH. IONESCU GRIGORE, Nr. 63, Bloc T73, Scara B, Etaj 4, Ap. 42, J40/2128/2018, CUI: 38864810.

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.sungatevogue.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerati.

Produsele comercializate prin intermediul www.sungatevogue.ro sunt noi si insotite de factura fiscala.

               SC SUNGATE VOGUE SRL isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau care au in istoricul comenzilor, livrari refuzate.

               SC SUNGATE VOGUE SRL isi rezerva dreptul de a nu onora livrarea unor produse al caror pret este gresit si nu se incadreaza in grila preturilor companiei. In acest caz, clientul va fi contactat si va avea optiunea de a confirma comanda la pretul corect sau de a o refuza.

Capitalul social este 200 RON.

               SC SUNGATE VOGUE SRL isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, SC SUNGATE VOGUE SRL isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Aceste erori nu obliga SC SUNGATE VOGUE SRL la nicio actiune.